Menu

Cart

Content

A Viniseera szőlőmag-mikroőrlemény Magyar Innovációs Nagydíjat nyert hazai termék, mely mindenféle mesterséges anyag nélkül, kizárólag természetes módon teszi hozzáférhetővé a benne levő számtalan hatóanyagot.

A mikroőrlési eljárásnak köszönhetően a szervezet számára szinte teljes mértékben hozzáférhetővé válnak a szőlőmagban és a szőlő gyümölcshéjában található hatóanyagok és antioxidánsok.

A gyártás során a mikroőrlésnek köszönhetően átlagosan 20 mikron méretű szemcsenagyságot lehet elérni (a hagyományos búzaliszt átlagos szemcsemérete 50-150 mikron között van). Nagyüzemi technológiával jelenleg más nem képes hasonló minőségre - további fejlesztésekkel a 10 mikronos átlagos szemcsenagyság is elérhető lesz. 

A gyártás során csak ellenőrzött forrásból származó, hazai kékszőlőmagot használunk fel, az őrlésre került szőlőmag eredete és kezelése pedig megfelel a szabványos egészségügyi követelményeknek - a termékek egy részéhez Gere Attila híres villányi pincészete biztosítja a szőlőmagot. A mikroőrleményeket folyamatosan laboratóriumi vizsgálatoknak vetjük alá, és törekedünk az elért magas minőség megtartására, javítására.

A mikroőrleményben koncentráltabban található meg minden antioxidáns vegyület, ami a szőlőben, vörösborban is jelen van. A mikroőrlési eljárásnak köszönhetően egy szőlőmag felülete kiterítve nagyjából fél m² lenne, ez a nagy felület pedig lehetővé teszi, hogy hagyományos őrlési technológiával készült őrleményekkel ellentétben a benne levő polifenolok közel 100 %-ban felszívódjanak szervezetünkben.

 

 

 

Viniseera szőlőmag olaj 250ml

2490,00 Ft
2490,00 Ft

Viniseera 150g

2590,00 Ft
2590,00 Ft

Viniseera 250g

3990,00 Ft
3990,00 Ft
Ranking English Bookmakers Artbetting.net
Ламперия от ЕМСИЕН-3

Kapcsolat

  • Facebook
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Дюшеме от emsien3.com

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook